Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Duygu'sal fırtınalar

Ne yalan söyleyeyim, Survivor'da Duygu yerine Murat'ın eleneceğini düşünüyordum. Zira ekranda eğlence arayan seyircinin, Duygu'dan kolay kolay vazgeçmeyeceğini düşünüyordum ama sanırım son hafta en adrenalin tutkunu izleyicinin bile seyretmekte zorlanacağı seviyeye ulaşan Duygu kaynaklı gerilim, seyirciyi de yordu.
Duygu'nun, Irmak'a karşı kaybettiği oyunun ardından geçirdiği ciddi sinir krizi, izleyicinin gözünü korkuttu. Duygu'nun ada için hatırı sayılır bir 'tehlike' haline gelmesi, sağduyu sahibi izleyicinin gözünden kaçmadı.
Diğer tarafta, adanın 'mantık abidesi' olan, oyunlarda başarı gösteren, insan ilişkilerinde her zaman samimi ve dürüst duruşuyla öne çıkan, piyanistlik kariyerini riske etme pahasına fiziki açıdan son derece zorlu bir mücadele olan Survivor'da yarışmayı göze alan Murat; neredeyse tek hüneri kavga etmek olan Duygu'ya tercih edildi.
Yarışmayı kim kazanır bilmem ama şöhret adına mücadeleden en karlı çıkanın Duygu olduğu bir gerçek. Eminim, dizi ve program yapımcıları şimdiden ellerinde sözleşmelerle kapısının önünde nöbete başlamıştır.
Bence Duygu elendiği için kendini fazla üzmemeli. En azından 'Türkiye'ye dönmemesi için ona SMS gönderiyorlar' şeklindeki spekülasyonlar sona erdi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA