Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tomb'ik Raider

İntikam dizisini haftalardır izliyorum ama iki soruya henüz yanıt bulamadım.
Birincisi; bu Arsoy'ların şirketi ne iş yapar?
Aile, Karun gibi zengin. Boğaz'da muhteşem bir yalıda yaşıyorlar. Haldun, banka hortumlamaya kadar vardırmış işi. Son derece ihtişamlı bir holding binaları var. Gelin görün ki; oğulları Emre dahil, ne iş yaptıklarını bilen yok!
Merakıma mucip ikinci olay; Rüzgar ile kardeşi Barış'ın işlettikleri baba yadigarı Yolcu adlı kafeteryanın durumu.
Rüzgar'ı ne zaman mekanda görsem; elindeki bezle bardak parlatıp duruyor ama kafeteryada ilaç için tek müşteri yok.
Arada Hakan gelip kahve istemese; iki kardeş ne iş yaptıklarını unutacak vallahi. Rüzgar bana göre Hakan'ın teklif ettiği 1 milyon dolarlık çeki geri çevirmekle hayatının hatasını yaptı. Zira Yolcu bu gidişle Abbas yolcu...
Bu arada ekranların en az Max kadar mucizevi köpeği Çakıl, bu hafta vefat edip diziden ayrıldı. (Başka bir diziden teklif almış olmalı!)
Çakıl'ın mucizevi tarafı ise yaşından ileri geliyordu. Dizide beş yaşındaki Derin'e hediye edilen Çakıl, aradan en az 20 yıl geçmesine rağmen hâlâ hayattaydı. Kötü adam onu niye zehirledi anlamadım. Hayvancağız zaten iki güne yolcuydu!
Diğer yandan; geçen hafta Beren Saat'in dizideki dövüş sahneleri için altı aydır ders aldığı haberleri basına yansıdı. Ben de bu haftaki dövüş sahnesini daha bir 'alıcı gözüyle' izledim. Ne yalan söyleyeyim, Beren ipte halı bile dövemez. Fiziksel özellikleri ve nahif ruh yapısı, aksiyon sahneleri için uygun değil. Ondan, olsa olsa Tomb'ik Raider olur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA