Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dizilerin altın karması

Her yıl, televizyon sezonunun sonunda yaptığımız gibi bu yıl da dizi oyuncularından oluşan Altın Karma'yı açıklama zamanı geldi. Bu değerlendirmeyi yaparken; kendi yorum ve izlenimlerim kadar, sezon boyunca Yakından Kumanda köşesine ulaşan izleyici mesajlarını da dikkati aldım.
İşte bu sezon sahaların tozunu attıran Altın Karma:
KALEDE: İlker Aksum... Reyting canavarının tüm şutlarını köşelerden çıkardı. Eğer kalede devleşmeseydi; 20 Dakika dizisi çoktan yayından kalkmıştı.
DEFANS: Sağ bekte Engin Günaydın. Galip Derviş gibi bir dizi eğer ekranda tutulmuşsa, bu tamamen Engin Günaydın'ın yeteneği sayesindedir. O kulvarı tek başına kapattı.
Tıpkı Fenerbahçe'nin sağ beki Gökhan Gönül gibi, alternatifsiz oynuyor.
LİBERO: Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Cemile'si Ayça Bingöl. Dökülen takımın arkasını tek başına süpürüyor, kaçırılan toplara en kritik müdahaleleri o yapıyor.
STOPER: Levent Üzümcü. Uzun boyunun avantajıyla Harem'deki tüm hava toplarına hakim. Biz, onu dram oyuncusu bilirdik, komedide de harikalar yaratıyor.
SOL BEK: Kesinlikle Erdal Beşikçioğlu. Behzat Ç. rolüyle yine sezon boyunca ne top geçirdi, ne adam...
ORTA SAHA: Sağ kanatta Olgun Şimşek. Yalan Dünya'da yine iki kişilik oynadı. Hem de sakat sakat...
ORTA SAHANIN ORTASI: Meryem Uzerli... İyi bir 'beyin' olduğunu protest tavrıyla da gösterdi.
SOL İÇ: Yalan Dünya'nın Zerrin'i Derya Karadaş ile İntikam'ın Yağmur'u Beren Saat dönüşümlü oynar gibi.
FORVET: Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Halit Ergenç'e itiraz etmezsiniz herhalde. Tıpkı bir dönemin Metin- Ali-Feyyaz'ı gibi... Böyle forvetin olsun, UEFA'ya 500 milyon dolar borcun olsun!
Gelelim kulübeye... Yurdaer Okur (Karadayı- Savcı Turgut), Ahmet Varlı (Benim İçin Üzülme-Şeker Orhan), Gonca Vuslateri (Yalan Dünya-Eylem/Vasfiye Teyze) Engin Hepileri (İntikam), Berat Yenilmez (Seksenler-Pastacı Sami), Mustafa Üstündağ (Merhamet-Serhat), Bülent İnal (Tatar Ramazan), Kutsi (Huzur Sokağı-Bilal).

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA