Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seda'dan bilimsel makale

Hayır, herhangi bir bilim dergisinde yayınlanmadı. Uluslararası bir bilimsel konferansta da tebliğ edilmedi. Seda Sayan sadece programında söyledi ama bana göre bilim adamlarının bu görüş üzerinde uzun uzun düşünmelerinde fayda var.
Pazartesi günkü programın konusu 'mevsimin gereği' olarak 'zayıflama' idi. Önce diyet yemekleri ve çayları tanıtıldı, sonra uzman doktorların diyet reçeteleri sunuldu. Ardından da bir stil danışmanı, kadınların giyim tercihleriyle kendilerini nasıl daha zayıf gösterebileceklerini anlattı.
İşte Seda Sayan'ın 'bilimsel saptaması' tam da bu sırada geldi.
Seda Bacı dedi ki; "Türk kadınının bu kadar şişmanlamasının sebebi taytlardır. Ne zaman ki tayt moda oldu, kadınlarımız göbeğe, kalçaya büründü. Çünkü tayt esnediği için kadınlar kilo aldıklarını fark etmiyorlar. Oysa kumaş pantolon öyle mi? Düğmesi kopar, fermuarı kavuşmaz, böylece hemen alarm verir. Bence zayıflamak istiyorsanız, taytlara veda edin."
Seda Sayan literatüre girer mi bilmem ama iki sezondur en büyük geçim kaynağı tayt satmak olan pazar esnafının kara listesine gireceği kesin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA