Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kimin için tatil?

Okurumuz Mahmut Hüdayi, geçen hafta duyurduğumuz "Kıvanç Tatlıtuğ ile Meryem Uzerli aynı dizide rol alabilir" haberimize yorum getirmiş. Ardından da yaz ekranında herkesin topluca tatil yapmasına bir anlam veremediğini belirtmiş:
"Kıvanç ile Meryem olurdu da başka bir hikayede...
Ne gündem, ne de halkın kafa konjonktür ayarları şu an Ermeni-Türk aşkını kaldırır mı bilemem. Bu kadar parlak kariyerli iki ismi sade bir aşka hikayesine gömmek Ay Yapım'a hayal kırıklığı getirecektir.
Seyirci ne yapıyor söyleyeyim: Doksanlar'ı merak ediyoruz, atv isabet oldu, reytingi yüksek olur.
Sonra FOX'u bekliyoruz, Çocuklar Duymasın'ı tabii, Büyük Menderes'i ve özgün sesiyle Osman Gidişoğlu'nu şimdiden özledik..
Kanal D'den Yaprak Dökümü gibi sürükleyici bir hikaye bekliyoruz. Tabii ki en çok beklediğimiz Huzur Sokağı...
Hiç merak ettiniz mi sayın TV'ciler; hepiniz sezon finali yapıyorsunuz, gazetecisi, televizyoncusu, dizicisi hepiniz tatile gidiyorsunuz ama seyirci sezon finali yapmıyor.
Tatile giden seyirci sayısı azdır. Ana kitle tatile gidemediğine göre neden televizyonlar boş kalıyor? Sadece tatile gidenler için mi yayın yapıyor bir sezon boyu? İyi düşünsünler, bir gün, o TV kumandasını, televizyonu fırlatıp tüm kanalları sezon finaline gönderebiliriz...
Diziler tatile girebilir, ancak seyirci girmiyor. Zaten tatile gidemeyen çoğunluk orta gelir grubundan izleyiciye hitap ediyor televizyonlar. Böyle olunca müşteriyi bırakıp dükkanı kapatarak gideceklerine, yaz ayları için ya fazla mesai, ya da vardiya usulü bir çalışma şarttır diye düşünüyorum."
NOT: Seyircimize bir hatırlatma: Televizyonlar reklam gelirleriyle yaşar. Reklamcı, cebinde para olan adamı hedefler. O adam da yaz olunca ailesiyle tatile gider!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA