Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Carolin oldu 'Emily'

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin kötü kadını Carolin, çok yakında televizyon izleyicilerinin karşısına Emily olarak çıkacak. FOX'un günlük dizisi Kahireli Palas, yılın transferini patlattı ve yine futbol deyimiyle Wilma Elles'i 'renklerine' bağladı.
Dizinin 25'inci bölümünde Elles, genç ve ünlü bir pop şarkıcısı olarak dizinin karakterleri arasına katılacak. Üstelik Elles, iki karakteri daha canlandıracak: Annesinin gençliğini ve yaşlılığını...
Emily, kaybettiği annesini ve kardeşini bulmak için İstanbul'a gelip Kahireli Palas'a yerleşecek.
Emily, kimliğini gizleyecek çünkü Kahireli Palas'ın son mirasçısı olan babası Kemal Bey'in de böyle bir kızı olduğundan haberi yok.
Elles'li bölümlerin fragmanları geçen hafta Köln'de çekilmiş. Sokak çekimleri sırasında gurbetçi vatandaşların Elles'e gösterdikleri yakın ilgi ve sevgi, tüm ekibi çok şaşırtmış. Ee öyle ya, genç-yaşlı hepimizin nefret ettiği bir karakterdi Carolin...
Bu arada Kahireli Palas, Mısır'daki olaylar nedeniyle isminden gelen aktüel cazibeyi de kullanmaya kararlı görünüyor. Kahire kökenli bir Osmanlı Ailesi'nin günümüzde yaşayan fertlerinin hikayesini anlatan dizi, yeni bölümlerinde Mısır'daki olaylara da atıfta bulunacak. Beykoz'daki eski kundura fabrikasının bulunduğu alana kurulan özel bir platoda çekilen Kahireli Palas, hafta içi her gün saat 19.30'da Fox ekranlarında yayınlanıyor.

WILMA ELLES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA