Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yarışmayan kalmasın!

Yaz ekranı kocaman bir yarış parkuruna dönüştü.
Neredeyse gün aşırı yeni bir yarışma programı başlıyor. Doğrusu, Türkiye nüfusunun bu kadar çok yarışmacı ve sunucuyu karşılayıp karşılamayacağından kuşkuluyum!
Önceki gün kervana iki yeni yarışma katıldı. Kanal D'deki Rekorlar Dünyası ve Star'ın Çocuk Oyunu yarışmasıyla ekran iyice şenlendi.
Gecenin en renkli görüntüsü, Rekorlar Dünyası'ndan çıktı. İspanyol 'girişimci' Soto, poposuyla bir dakika içinde tam 81 ceviz kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazandı. (Eminim 'ceviz kırma' deyiminin Türkçe'deki karşılığını bilseydi, bu işe hiç kalkışmazdı!)
Sunucu Gupse Özay ise hepimizin merak ettiği ama sormaya asla cesaret edemeyeceği soruyu patlattı:
"Bu denemeler sırasında herhangi bir kaza geçirdiniz mi?"
Belli ki Soto daha önce de benzer sorularla karşılaşmıştı ki, soğukkanlılıkla geçiştirmeyi bildi: "Evet, bir seferinde pantolonum yırtılmıştı..."
İlahi Soto, yırtılan pantolon olsun kardeşim... Beterin beteri var.
Bu arada sırf bir kitapta ismi geçsin diye kafasına 2 bin küsur iğne batıran, dördüncü kattan 30 santimlik suya atlayanların cümlesine Allah akıl fikir ihsan eylesin diyorum...
Star'ın Çocuk Oyuncağı yarışması ise nispeten daha masum. Anne-babalar, bebeklerinin davranışlarını önceden tahmin etmeye çalışıp para ödülüne ulaşmak için mücadele veriyor.
Yarışma, 'sunucusunun performansına bağlı' program türlerinden. Bu nedenle, olanca ağırlığıyla Ezgi Mola'nın sırtına bindirilmiş.
İlk programda Mola'nın yarışmayı forse etmek için gösterdiği olağanüstü çaba bazen 'yırtınma' boyutlarına erişse de, genel performansını başarılı buldum. Bu arada daha ilk yarışmadan 50 bin liralık büyük ödüle ulaşılması da ilginçti. Aile, büyük oğullarının "İlle de dokuz numarayı açtırın" ısrarlarına kulak verip içinde 50 bin liralık yumurtayı kırarak mutlu sona erişti.
Gelin de çocukların 'melek' olduğuna inanmayın!

GUPSE ÖZAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA