Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vur abalı Ajda'ya!

Haberi mutlaka duymuşsunuzdur. Zira vermeyen gazete, internet sitesi ve haber bülteni kalmadı gibi... Sosyal medya da önceki gün, bu haber ve üzerine yapılan yorumlarla çalkalandı.
İddiaya göre; Mardan Oteli'nin sahibi Telman İsmailov, karısı Samira için ultra lüks bir doğum günü daveti düzenlemiş.
Ajda Pekkan'a da 300 bin lira sayıp davette konser vermesi için anlaşmış. Ajda sahneye çıkmış, canlı performans sergilemiş.

AJDA PEKKAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

İlk dokuz şarkıda 60 seçkin davetliyi coşturmuş ama 10'uncu şarkıda ses aniden kesilmiş.
Davet sahibi İsmailov, "Bu mu Süperstar? Bu mu Ajda Pekkan? İndirin şu kadını sahneden" diye haykırmış. Yardımcısı, şaşkın haldeki Ajda'yı alıp sahneden indirmiş. Ajda da hemen odasına çıkıp bavullarını toplayarak oteli terk etmiş.

KÜLLİYEN YALAN
Önce Ajda Pekkan'ın menajeri Ethel Sason ile sonra da Süperstar'ın kendisiyle görüştüm. Anlatılanların gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok.
Bir kere Ajda, oraya 'davetli' olarak gitmiş. Doğum günü jesti olarak da üç şarkıcılık bir konser vermiş. İsmailov Ailesi, onu en iyi şekilde ağırlamış ve ertesi gün de akşamüstü uçağıyla İstanbul'a dönmüş.
Ya İsmailov'un "Bu mu Ajda Pekkan?" demesine ne buyrulur? Yahu Ajda son zamanlarda neredeyse her bayram Mardan'da sahne programı yapmıyor mu? Otelin sahibinin Ajda'yı o gün ilk kez sahnede izlemesine imkan var mı?
Böyle bir söylentinin nasıl olup da 'haber' diye medyaya yansıdığına akıl sır erdiremiyorum ama olayın bu kadar dallanıp budaklanmasında Mardan Oteli'nin de ihmali olduğunu düşünüyorum. Otel yönetimi, anında yapacağı bir basın açıklaması ile doğrusunu anlatabilirdi.
Peki, neden yapılmamış?
Birincisi, otelin genel müdürü Rusya'da olduğu için onun onayı alınamamış.
İkincisi, otelden "Biz basın açıklaması yapmak zorunda değiliz. Bilgi almak isteyen basın mensupları bizi arayabilir" denilmiş. Yani anlaşılan, olay biraz 'hafife' alınmış. Koca bir turizm markası, boşu boşuna saatler boyunca internet üzerinden eleştiri bombardımanına tutulmuş, neredeyse rezervasyon iptallerine kadar varacak bir ticari risk üstlenilmiş.

AJDA'YA GÜÇLERİ YETMEZ
Ajda Pekkan'ı ve sanatını beğenir ya da beğenmezsiniz. Bu tercih ve zevk meselesi ama dile kolay '50 yıldır' Türk pop müziğinin zirvesinde yer almak, konser salonlarını tıka basa doldurmak, bakımlı haliyle, muhteşem giyimiyle günümüzün şöhretleri tarafından bile gıptayla izlenmek, her şarkısıyla olay yaratmak, her babayiğidin harcı değildir.
Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil eden, dünyanın en ünlü müzikhollerine adım atan ilk Türk sanatçısı olan Ajda'ya yönelik son zamanlarda el altından bir 'kampanya' yürütüldüğü şüphesine bile kapılıyor insan. Sanırım son günlerde Ajda'yı dile dolamak iyi prim yapıyor. Oysa Ajda, isminin üzerinden reyting, tiraj, prestij ve reklam sağlanacak bir 'emtia' olma eşiğini aşalı ben diyeyim 30, siz deyin 20 yıl oluyor.
Son sözüm: Halkın sevgilisi Ajda'yı sahneden indirmeye, bırakın zengin otel sahiplerinin, darbelerin bile gücü yetmez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA