Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bizim hafiyelerden kaçar mı?

Köşemizin yetiştirdiği yeni televizyon hafiyeleriyle gururlanmamak elde değil. Zira televizyon izleyicisi ne kadar dikkatli ve seçici olursa, sektöre o oranda kalite geleceğine inanıyoruz.
Bir de 'kıdemliler' var ki; tespitleri, yorumları gün geçtikçe lezzetleniyor. Ayşe Şenel de onlardan biri. Her güzelin bir kusuru olduğu gibi, hepimizin ayıla bayıla izlediği Karadayı dizisindeki 'çapakları' tespit etmiş.
İşte okurumuz Şenel'in önümüze serdiği ince ayrıntılar:
"Sayın Aytuğ, dizi sezonu malumunuz başladı. Tabii ki gözden kaçan hatalar da... Bu durumda bize yazmak, size de paylaşmak düşüyor...
Karadayı dizisi de yeni sezonuna başladı. Benim görebildiğim hatalar şöyle: Mahir hapisten kaçıyor, eve geliyor. Kardeşi Orhan'ı polisler almaya geliyor. Kapıyı; günlerdir gazetelerde manşet olan, kaçak Mahir, paşa paşa açıyor.
Sonra Feride hastane bahçesinde otururken, elinde cep telefonu olan bir adam, telefonunu karıştırıyor. Sanki cep telefonu o zaman icat edilmiş!
Sonra Yasin Komiser hastanede yatıyor, Songül onun yanında. Dışarıda Songül'ü takip eden adam, hemşireye "Bu kız kim?" diye soruyor. Mübarek o da, defterde ne var ne yok bütün bilgileri oradan geçen birine rahatça anlatıyor. Yani hasta gizliliği hak getire...
Ayrıca bakanın evinin korumalarla dolu olmasına rağmen Mahir'in elini kolunu sallayarak içeri girmesi de ayrı bir muamma... Saygılar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA