Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yalan değil ki!

Mesleğim gereği mi bilmiyorum, Yalan Dünya'da beni en çok eğlendirenler, televizyon sektörüne ilişkin hicivler.
Gülse, sezonun ilk bölümünde aynı anda birkaç dizi birden yapan yönetmenler ve senaristleri ti'ye aldı. (Artık kim üzerine alınırsa!)
Bizim 'iş bitirici' yönetmen Tufan, aynı anda üç dizi çektiği için konuları birbirine karıştırmıştı. Geçen sezon bir oyuncunun işine son verdiğini bile unutmuştu. Zahter karakterini oynayan Açılay'ın boşluğunu nasıl dolduracağını o anda sette buldu.

ÇÖZÜM: KEZZAP
Önce Ahmet'i sırtı kameraya dönük oynatıp sahneyi kurtardı. Ardından Zahter'in yüzüne kezzap attırdı. Sonra karşısına ilk çıkan kadını (Tülay) Zahter yaptı. Zahter'in yüzüne kezzap atılacak, yüz nakli yapılacak ama talihin oyununa bakın ki nakledilen yüz, dizideki ağanın (Çağatay) eski sevgilisinden alınacaktı. Olan bitene kahkahalarla güldüm. Sonra güldüğüm için kendimden utandım. Sanki gerçek televizyon dünyasında yaşananlar, Yalan Dünya'dakilerden daha mı az komikti?
Bu arada Deniz'in anne ve babası olarak öyküye katılan Hümeyra ile Rutkay Aziz diziye muhteşem bir tat ve dinamizm kattılar.
Özellikle Hümeyra nasıl 'lokomotif' bir oyuncu olduğunu hepimize bir kez daha ispat etti.
Bu arada dizideki güçlü karakterin, güçsüzü nasıl öldürdüğüne de şahit olduk. Vasfiye Teyze çok tutunca, Eylem karakteri buhar oldu.
Bu arada 'rafine' komediyi özlediğimi de fark ettim. Eline sağlık Gülse...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA