Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Cem, Öğretir!

Okurumuz Nurhayat Demir'den tatlı tatlı sitem var:
"Merhaba Yüksel Bey. Yazılarınızı uzun zamandır keyifle takip ediyorum. Bunda sizin tarafsızlığınızın ve samimiyetinizin payı çok yüksek. Bir de günde 16 saat televizyonda saçma sapan programlara ve dizilere olan tahammülünüze olan saygımızın...
Yalnız aklıma takılan ufak bir şey var. Gözümden kaçmıştır diyerek arama motorlarından da baktım lakin ulaşamadım. Uzun zamandır takip etmeme rağmen (aynı çatı altında çalıştığınız için methiyeler dizmeyi uygun görmemiş olabilirsiniz, bunu bilemem) ATV Haber'in değerli sunucusu Cem Öğretir hakkında herhangi bir yazı yazmamanız ilginç.
Oysa Cem Öğretir inanılmaz bir şekilde tarafsızlığını koruyarak haber bültenini sunuyor. Biz ailecek Cem Öğretir'in duruşu ve ATV Haber'in tarafsızlığı sayesinde ATV Haber'i takip ediyoruz. Mutlaka bildiğiniz bir şey vardır diyorum ve saygılarımı iletiyorum..."

YAZAR NOTU:
Değerli okurumuz arama motorlarında rastlamamış olabilir ama Yakından Kumanda'nın dijital arşivi Cem Öğretir methiyeleri ile dolu. (Bkz. En son Antalya'da ödül aldığı günün ertesinde bu sütunlarda yazılanlar.) Yine de okurumuza teşekkür ediyorum. Bana Cem Öğretir'in yeteneği ve mesleki disiplininden bir kez daha söz etme fırsatı verdiği için.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA