Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Veliaht sancısı

VELİAHT'ta trafik karıştı. Sekiz hafta boyunca eleme yapılmayacağı söylenmişti ama dördüncü hafta apar topar elemelere girişildi. Beklenen reytingi tutturamayan yarışmaların kaderidir; en fazla dört hafta içinde 'derdest' çalışmaları yapılır ve 'kaçınılmaz erken final'e doğru hızla yol alınır.
Eleme yapılması iyi hoş da, 'haftanın birincisi' karambole gitti. Ben de, ekran başındaki pek çok izleyici gibi elenen kadar, haftanın birincisinin kim olduğunu da merak ettim doğrusu.
Yarışmada gerilimin giderek arttığı, geçen haftaki Emre Altuğ-Kutsi çatışmasıyla su yüzüne çıkmıştı. Bu hafta eleme söz konusu olunca kılıçlar hepten kınından sıyrıldı.
Nükhet Duru, veliahdı Ceren'e layık görülen haksız puanların hıncını, diğer yarışmacılardan çıkarttı. Aslında pek de haksız sayılmazdı. Çünkü yarışmanın bana göre en iyi 'müzisyeni' Ceren Gündoğdu'nun son ikide yeri yoktu. Neyse ki jürinin aklı sonradan başına geldi de, 'vicdani oybirliği' ile Ceren kaza kurşununa kurban gitmekten kurtuldu. Bana göre son ikiyi hak eden iki isim; Kubat'ın veliahdı Yiğit Birkan Demir ile Kutsi'nin veliahdı Murat Poyraz'dı.
Hande Yener'in veliahdı Elif Kaya ise Hande'nin güçlü vokalinin yanında pek sönük kalıyor doğrusu. Bu kızımızın ses yarışmasındaki geleceğini pek parlak görmesem de, yeni yüz arayan dizi yapımcılarına can simidi olabilir.
Deniz Seki ise Rafet El Roman'ın 'hediyesi' Ezo Genç'i pek hor kullanıyor gibi. Geçen haftanın yıldızı Ezo, bu hafta Deniz'in hatalı şarkı seçimi nedeniyle az daha elenip gidecekti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA