Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Acun TV nasıl olur?

Geçen hafta Acun Ilıcalı'nın TV 8'i satın alarak kendi televizyon kanalının başına geçeceği dedikoduları yayıldı. Ardından ünlü televizyoncunun Acun TV adında kendi televizyon kanalını kurmak için kolları sıvadığı iddia edildi.
Düşündüm de Acun'un elinde bir televizyon kanalını sırtlayacak potansiyel kadro var. Örneğin; hafta sonu eğlence programı için Hülya Avşar Show ideal. Cumartesileri talk show için 3 Adam'dan daha iyisi bulunmaz. Anchorman olarak Mustafa Topaloğlu düşünülebilir. (Ama bülten, üç saatten kısa sürmez!) Sabah haberleri tabii ki Alp Kırşan ile Hanzade Durmuş'tan.
Perşembe geceleri din ve ahlak sohbeti için Nihat Doğan, bizim Nihat Hatipoğlu Hoca'ya rakip olabilir. Sportartışma programında Burcu Esmersoy'un yönetiminde Sergen Yalçın, Pascal Nouma ve Ümit Karan'ı aynı masanın etrafında hayal etmek pek zor değil. Tartışmalı pozisyonları da şahane insan Evren Doğru 'gönül gözüyle dosdoğru' yorumladı mı, tamamdır.

SEFA'M OLSUN OH OH!
İzdivaç programını Hakan Hatipoğlu ile zevcesi Gizem sunabilir mesela. Yemek programını sunmak için Var mısın Yok musun? yarışması ile ünlenen Didi Teyze'den (Naciye Hanım) daha iyisi bulunamaz.
Komedi Dükkanı tarzı bir programı Atalay Demirci'ye ihale etmek akıllıca olur. Taklit ustası Sefa Doğanay'dan hafta içi her gün şahane bir gece sohbeti çıkar. Düşünebiliyor musunuz; konuklarını bir gece Bülent Ersoy gibi ağırlar, bir gece Engin Günaydın, öteki gece Erman Toroğlu...

ADRIANA İLE MODA
Magazin programı sunucusu mu lazım? Eee, Fatmagül Fakı ile Ece Begüm Yücetan ne güne duruyor? Biri Star Life'ı, diğeri Magazin 90'ı sunmadılar mı? Peki ya Acun, kankası Adriana Lima'ya "Gel bizim kanalın moda avcısı ol" dese, kıracak mı? Pazar akşamına da Hasan Yanlızoğlu ile Kafes Dövüşü'nü koydun mu, gelsin reytingler...
Peki ya diziler? Ohooo, Acun'un kadrosu zaten şimdilerde dizileri kurtarmakla meşgul değil mi? Sadece Muhteşem Yüzyıl'da şu aralar iki Survivor yarışmacısı (Hilmicem ve Almeda) rol almıyor mu? Ekleyin bunlara Hakan'ı, Gizem'i, Hilmicem'in kankası Murat'ı, Nihat Altınkaya'yı... Hele başrole de Hadise ile Murat Boz'u oturttun mu, tadından yenmez vallahi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA