Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu kız tamamdır

Herkes veliahdını seçe dursun, ben de bu sezon O Ses Türkiye'deki favorimi belirledim: Tuğçe Gendigelen...
Benim için sesten, görüntüden daha önemlisi 'yıldız ışığı'dır. Bir şöhret adayı, kameralarla ilk buluştuğunda etrafında bir ışık haresi oluşuyorsa, ekran başında izleyenin çayını elinde soğutuyorsa, tamamdır. Tuğçe'de o ışık fazlasıyla var.
Şarkısını İngilizce, Arapça ve İspanyolca söyledi. Tıpkı Shakira gibi Latin ve Arap genlerinden bir kokteyl havasında... Eminim, yarışmanın yeni bölümlerinde seslendireceği Shakira şarkılarıyla gönülleri daha da fethedecek ama benim asıl beklediğim; sesine ve tarzına çok daha yakışacak Türk Sanat Müziği ve fantezi müzik eserleri.
Tuğçe'nin 'sahnesi' de profesyonellere taş çıkartacak kadar renkli ve dinamik. Saçlarına, kaşlarına ve makyajına yapılacak küçük dokunuşlarla görselliği de kusursuz hale gelebilir. En büyük avantajı ise Ebru Gündeş gibi bir repertuvar ustası ile çalışacak olması... Şu ana kadar Tuğçe'yi finalde zorlayabilecek en fazla iki aday olduğunu düşünüyorum ama yarışmanın sonucu ne olursa olsun, Türk Pop Müziği yeni bir yıldız kazanacak gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA