Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ne yaptın Gökhan?

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin ilk haftalarında jüri üyesi Gökhan'ın mağduriyetini kaleme almıştım. Gökhan neredeyse her yarışmacı adayına koltuğunu döndürmesine rağmen bir türlü tercih edilmiyordu. Bu yazıların etkisiyle mi, yoksa Gökhan'ın etrafındaki sempati haresinin giderek genişlemesiyle midir bilinmez, dengeler değişti. Yarışmanın en güçlü sesleri artık Gökhan'ı tercih eder olmuştu.
Ancak elemelerin başlamasıyla birlikte Gökhan'ın adeta 'mirasyedi' gibi elindeki mücevherleri har vurup harman savurduğunu gözlemliyorum. Kadrosundaki en kuvvetli isimleri birbiriyle çarpıştırıyor ve final için iddialı olabileceği yarışmaları ya kaybediyor ya da rakiplerine kaptırıyor. Gökhan bu haliyle Hülya Avşar'ın geçen yılki rekorlarını(!) çoktan egale etmiş gibi görünüyor.
Örneğin; Rıza, Ayberk ve Mert'i birbiriyle tokuşturması affedilir gibi değildi. Neyse ki, Rıza'yı Hadise kaptı. Yine Gökhan'ın kadrosundaki Soner, Ali Mert ve Hakan'ın çarpışması da 'yetenek ziyanlığından' başka bir şey değildi. Ama Murat Boz buna kayıtsız kalmadı ve biraz da 'duygusal nedenlerle' Soner'i takımına aldı.
Gökhan'ın en büyük hatası ise birbirinden güçlü iki ses Yasemin ile Esra'yı su testisi gibi birbirine tokuşturmasıydı. Gökhan, Yasemin'i tercih ederken, Esra'yı havada kapan Ebru Gündeş, final yolunda en büyük yatırımını yapmış oldu.
Gökhan, 'saflığıyla' sempati kazanıyor olabilir ama aynı nedenden ötürü yarışmadaki şansı giderek azalıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA