Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu zırh oldukça...

Kamer Genç'in Emine Erdoğan'a yaptığı saygısızlığın mantık ve vicdan ile izahı yok. Yabancı ülkelerin temsilcilerinin ortasında Türkiye'yi küçük düşürecek bu saldırıyı hoşgörmemi sağlayacak hiçbir mazeret olamaz. Eğer, Emine Erdoğan'ın konuşma yapmasını doğru bulmuyorsanız, toplantıdan sonra basın mensuplarını davet eder, görüşünüzü 'medenice' açıklarsınız.
Kamer Genç'in artık kronikleşen bu çirkin üslubunun elle tutulur yanı yok. Kadına Şiddete Hayır mitinglerinin yapıldığı, kampanyaların başlatıldığı son derece anlamlı bir günün ertesinde yapıldığına mı yanayım, Başbakan eşi olsa bile kadınların sözlü tacizden korunamadığına, her fırsatta susturulmaya çalışıldığına mı kahrolayım, yoksa dünyaya ilkel bir Afrika kabilesi gibi görünmemize mi...
Ama burada tek suçlu olarak Kamer Genç'i göstermek büyük haksızlık. Asıl suçlular, milletvekilliği dokunulmazlığının kaldırılması için kılını kıpırdatmayanlardır. Bu zırh kemikleştikçe, millet ile vekilinin arası açılıyor. Farkında değil misiniz?



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA