Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İçimiz kararıyor

Köşemizin müdavimlerinden Gökçe Selam, bu kez gündüz ekranlarının iç karartıcı havasından dem vurmuş:
"Yaklaşık altı yıl önce doğum yaptığımdan dolayı tüm günüm evde geçiyor ve sürekli televizyon izliyordum. Televizyonda gündüz kuşağında profesörler, doçentler, doktorlar; sürekli sebze ve meyvelerin faydaları, hastalıkların tedavi yöntemleri vb. konularda kanal kanal gezip bilgi veriyorlardı. Şimdi ikinci çocuğum oldu ve ben yine izinli olduğum için daha sık televizyon izliyorum. Görüyorum ki, altı yılda değişen hiçbir şey yok. Televizyon sektöründe aynı akademisyenler, her gün farklı bir kanalda, aynı muhabbetleri yapıyorlar.
Merak ettiğim; bu meslek grupları hiç işe gitmiyorlar mı? Beş gün boyunca kanal kanal geziyorlar. Kanallar bu kişilere ücret ödüyor mu?
Ödüyorlarsa
epey bir dünyalıkları olmuştur. Peki verdikleri bilgi sayesinde Türkiye'nin sağlık haritasında bir yükseliş var mı? Örneğin son altı yılda kanser oranı düştü mü? Keza canla başla halkı bilgilendiriyorlar yıllardır. Daha garibi, bu programlar 'Kadın programları' olarak geçiyor. Kadına şiddetin ayrı bir yöntemi olsa gerek; yıllardır aynı kişileri aynı konuda izlettirip duruyorlar. Lütfen güne daha neşeli ve eğlenceli başlayacağımız programlar konulsun.
NOT: Güzel olan kısmen de olsa, sunucular değişerek yeni yüzler kazanılmış olması..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA