Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fermuarınızın reytingi kaç?

Hülya Avşar'ın 'kopça ve fermuar krizi' geçen hafta 3 Adam'ı AB kategorisinde gün birincisi yapmıştı. Önce Oğuzhan Koç, ardından da Hülya'nın kendisi, canlı yayında iğne iplikle kopçayı ve fermuarı tamir etmeye çalışmış, bu esnada ortaya ilginç görüntüler çıkmıştı.
Bu hafta 3 Adam'ın sunum bölümünde Eser'den sonra sahneye çıkan İbrahim Büyükak, arkadaşını uyararak "Yönetmen içeride 'Eser'e söyleyin, gömleğinin önünü kapatsın.
İri göğüsleri tişörtünden taşıyor' deyip ekledi: "Vallahi, içimden o memeleri sağmak geliyor!"
Eser bozuntuya vermedi: "Ben de niye bu kadar çok erkek hayranım var diyordum..."
Sohbetin ilerleyen bölümlerinde Eser'in gözünün sürekli aşağılarda bir yere doğru kaydığını fark eden İbrahim, o yöne doğru bakınca şoke oldu. Çünkü fermuarını açık unutmuştu. Hemen seyirciye ve kameralara arkasını dönüp 'gerekli müdahaleyi' yaptı. Ama program boyunca Eser ve Oğuzhan tarafından tiye alınmaktan kurtulamadı.
Ertesi gün merak edip reyting sonuçlarına baktım.
Acaba İbrahim'in fermuar krizi, Hülya'nınkine yetişebilecek miydi? Sonuç, tahmin ettiğim gibiydi. Hülya'nın fermuarı birinci olurken, İbrahim'inki ancak beşincilikle yetinmişti.
Bakalım haftaya 3 Adam'da kimin fermuarı reyting tartısına çıkacak?
Hadi, yazının başından beri söylemeyeyim diye yutkunduğum cümleyi de yumurtlayayım:
Bakalım daha ne gibi 'reyting oltaları' göreceğiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA