Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seda'dan Karadayı şarkısı

İşte Karadayı fenomeninin eriştiği son nokta... Bir müzisyen, dizideki Mahir ile Feride'nin umutsuz aşkından esinlenip şarkı yazdı, çok ünlü bir şarkıcı da stüdyoya girip seslendirdi.
Birçok ünlü şarkıya söz yazarı olarak imza atan Erkan Çelik, ATV'nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Karadayı'daki Mahir ve Feride'nin umutsuz aşkından esinlenerek Seni Sevmek isimli şarkıyı yazdı ve Ahmet Özden'in bestelediği şarkıyı Seda Sayan seslendirdi.
Daha önce de Suskunlar dizisi için Ben Sustum Sen Hiç Bilmedin Anne isimli şarkının sözlerine imza atan Erkan Çelik'in 5 Ünlü 1 Ünsüz albümünde; Seda Sayan, Hakan Altun, Berdan Mardini, Ceylan ve Coşkun Yıldız şiirlere şarkılarla eşlik ettiler. Albümde en çok dikkat çeken, Seda Sayan'ın okuduğu ve Mahir ile Feride'nin aşkına ithafen yazılmış olan Seni Sevmek isimli şarkının sözleri hemen sağda:

SENİ SEVMEK
Seni sevmek uykusuz gece gibi
Seni sevmek dalgasız deniz gibi
Seni sevmek yaz ortasında kar gibi
İşte böyle uzaksın bana...
Sen bana öyle uzak
öyle yasaktın ki
Seni sevmek bulutsuz yağan
yağmur gibiydi
Sen bana öyle uzak öyle tuzaktın ki
Seni sevmek kor ateşte
yanmak gibiydi...
Sen bana öyle uzak öyle yasaktın ki Seni sevmek darağacında son isteğimdi Sen bana öyle uzak öyle tuzaktın ki Seni sevmek kor ateşte
yanmak gibiydi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA