Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ekranda 2013 depo sayımı

Yıl sonunda ticari kuruluşlar 'depo sayımı' yapar ya, Yakından Kumanda da yapıyor. Her yıl bu günlerde, geride bıraktığımız yılın 'televizyon dökümünü' izleyicilerimizle paylaşıyoruz. Bunun için garip kulunuz, arşivde 10 gün süren hummalı bir tarama gerçekleştiriyor. Bu köşede yıl boyunca yer alan tüm yorum, eleştiri ve haberler satır satır taranıyor ve her yıl olduğu gibi hepimize 'Vay be, bütün bunlar bizim ekranlarda sadece bir yıl içinde mi yaşandı?' dedirtiyor.
Bu yıl malzeme öyle boldu ki, bir sayfaya sığdırmaya imkan yoktu. Bu nedenle, 'yıl sonu dökümümüzü' bugünden başlayarak üç güne yaydım. Pazar, pazartesi ve salı günleri bu sütunda 'insanın nasıl hafıza ile malul' olduğunu, bunca olayı nasıl da bir çırpıda unuttuğumuzu görüp şaşıracaksınız. Evet evet, bu hafta pazartesi de dükkan açık. Yılın laflarının, gaflarının, saflarının, en'lerinin, boy'larının keyfini çıkarın dostlar... Günler süren emek sonucu hazırladığım bu köşeden 'isim vermeye bile gerek duymadan alıntılayanlara' ise hakkım şimdiden helal-i hoş olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA