Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın şakalayanı

2013'ün televizyon olaylarını değerlendirirken oluşturduğumuz 'Kafiyeli Panorama'da ne demiştik? 'Yılın yakalayanı: Müge Anlı. Yılın şakalayanı: Beyazıt Öztürk...'
Nitekim yeni yılın en büyük şakası da Beyaz Show'a nasip oldu. Patron Mutlu Son İstiyor filminden sonra bu köşede övgüler düzdüğümüz Ferruh Yenidoğan'ın, plastik makyajla 'Patron'a dönüşen Tolga Çevik olduğu, canlı yayında ortaya çıktı. Ama en büyük şoku yaşayan, filmin oyuncularından Murat Başoğlu oldu.
Beyaz Show stüdyosunda Ferruh Yenidoğan'ın altından(!) Tolga Çevik'in çıktığı anlarda Başoğlu dehşetle ayağa fırlayıp "Yapmayın bunu bana yaaa!" diye çığlık attı. Sette haftalar geçiren Başoğlu, Ferruh Yenidoğan'ın aslında Tolga Çevik olduğunu aklının ucuna bile getirmemişti...
Şakanın 'suç ortakları' arasında olduğum için utanmalı mıyım, yoksa gurur mu duymalıyım bilemedim. Sürprizin bozulmaması için iradem ile gazeteciliğim arasında büyük bir çatışma yaşadığımı itiraf etmeliyim.
Ama 'yılın sürprizine' ve verilen onca emeğe duyduğum saygı, gazeteciliğimin önüne geçti; özür dilerim.
Vallahi kimi kutlayacağımı bilemiyorum. Herkesi ters köşeye yatıran muhteşem oyuncu Tolga Çevik'i mi, fikrin yaratıcısı yönetmen Kıvanç Barıönü'nü mü, BKM ekibinin 'su sızdırmaz' ketum tutumunu mu, şakaya muhteşem bir evsahipliği yapan Beyazıt Öztürk'ü mü, yoksa 5.5 saatlik plastik makyajın uygulayıcısı Ivan Pohanrok'u mu?
Neyse ne... Bildiğim, 'sıradan' bir filme ancak bu kadar 'sıra dışı' bir reklam yapılabileceği...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA