Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tuğba Ekinci vakası

Pazar gecesi sanal âlemde yer yerinden oynadı. Bülent Ersoy Show'da canlı performans sergileme cüretini(!) gösteren Tuğba Ekinci fena halde detone olup kulakları tırmalayınca, tiye alındı. Neredeyse tüm haber sitelerinde, yorum köşelerinde bu konu konuşuldu.

ADAM ISIRMADI Kİ!
Yani; Bülent Ersoy, Muazzez Abacı ya da Sertab Erener detone olsa anlayacağım ama şarkıyı okuyamayan kişi Tuğba Ekinci olunca, bu kadar vaveylanın neden koptuğuna bir anlam veremedim doğrusu.
Hani adam köpeği ısırmamış ki haber olsun, köpek adamı ısırmış işte... Zaten Tuğba da ertesi gün telefon bağlantısı ile katıldığı Söylemezsem Olmaz'da olaya son noktayı koymadı mı?
"Bu işi niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki? Ben hiçbir zaman mükemmel bir ses sanatçısı olduğumu iddia etmedim. Ben şov kızıyım..."
Bence geçen hafta Bülent Ersoy'un hışmına uğrayan Osman Ateş adlı gencin ahı tuttu. Bülent Ersoy, programında tam 1.5 saat boyunca, hem de iki metre mesafeden Tuğba Ekinci'nin şarkılarının travmatik etkisine maruz kaldı!
Eee, etme bulma dünyası işte...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA