Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Asıl kazanan Gökhan oldu

Athena grubunun solisti, O Ses Türkiye'nin yıldız jüri üyesi Gökhan Özoğuz konuşulmaya devam ediyor. Okurumuz Özlem Emine Aydın'ın satırları da pek çok kişinin duygularına tercüman olacak nitelikte:
"Merhabalar, Yüksel Bey. Öncelikle hoşgeldiniz. Siz olmadan geçen günler gerçekten çekilmez oldu.
Ben size O Ses Türkiye'nin finali ile ilgili düşüncelerimi yazmak istiyorum. Bence yarışmanın final akşamında gerçek kazanan Gökhan'dı. Çünkü biliyorsunuz, yarışma başladığından beri Gökhan çok eleştirildi, hatta birçok yarışmacı ona burun kıvırdı, onun müzik bilgisini, tecrübesini hafife alanlar oldu. Evet, o da tecrübesizliğinden dolayı bazı hatalar yaptı ama şu da bir gerçek ki, bugüne kadar diğer ülkelerde yayınlanan versiyonları da dahil olmak üzere hiçbir jüri üyesi dört yarışmacısını birden finale çıkaramamıştı. Ama Gökhan bunu başardı; hem de geldiği ilk senede. Diğer jüri üyelerine herhangi bir şey ima etmiyorum, edemem de zaten. Benim demek istediğim; Gökhan hem dört yarışmacısını birden finale soktu, hem dünyada bir ilki yaşattı, hem de bu başarıya rağmen mütevazılığını korudu.
Sanırım onu beğenmeyenler gerekli cevabı almıştır. İyi günler, iyi çalışmalar ve tekrardan hoşgeldiniz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA