Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dekolteye Beyaz dokunuş

İşte Beyazıt Öztürk onun için 'ailemizin çocuğu...' Başkası yapsa büyük tepki görecek hareketler, o yapınca nedense hiçbirimize batmıyor.
Beyaz'ın dekolte konusundaki hassasiyetini artık herkes biliyor. Kimi zaman mini etekli konuğunun bacaklarını yastıkla örtüyor, kimi zaman önüne kendi boy afişiyle baraj kuruyor vs... Bu hareketleri bizim sempatik şovmenimiz Beyaz değil de herhangi biri yapsaydı, şimdiye kadar çoktan 'irticacı/ sansürcü' ilan edilip sanal âlemin darağaçlarında sallandırılmıştı.
Bu hafta da Beyaz'dan, konuğu Serenay Aktaş'a 'ince' bir uyarı geldi. Survivor yarışması için seçilen futbolcu ve dizi oyuncusu Serenay, programa son derece cüretli çizgiler taşıyan seksi bir büstiyer ile katılınca, Beyaz telaşlandı: "Aman onu biraz kapatalım..."
Program boyunca Serenay'ın bir eli yakasından eksik olmazken, ekran başındaki delikanlılar da 'beklentilerini' ıssız ada sahillerine ertelemek zorunda kaldı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA