Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ağzınızdan yel alsın

Neredeyse her dediği çıkan Kurtlar Vadisi: Pusu'da bu hafta da geleceğe yönelik iddialı öngörüler vardı. Polat, dış güçlerle bağlantılı derin devlet örgütlenmesinin İran'da ses getirecek bir operasyona giriştiğini, bunun Kara (Yeşil'in dizideki izdüşümü) tarafından engellendiğini, ama özellikle petrol tesislerine yönelik yeni saldırıların hedeflendiğini söyledi.
Polat'ın en ilginç iddiası ise MOSSAD (İsrail Gizli Servisi) ajanlarının, PKK'lı kılığına bürünüp emniyet birimlerine yönelik saldırılara girişeceği yönünde alınan istihbaratlardı. Polat'ın iddiasına göre; MOSSAD ayrıca Orta Anadolu'da birbiriyle komşu Kürt ve Türk köylülerine gizlice silah da dağıtmıştı. Amaç, çözüm sürecini başarıya ulaşmadan baltalamak ve Türk Devleti'ni yeni bir karanlığa sürüklemekti. Bunları duyunca ister istemez "Ağzınızdan yel alsın" cümlesi dökülüverdi dilimden...
Dizide ayrıca Türk Hükümeti'ne yönelik 'finansal saldırının' merkezinin Londra olduğu da iddia edildi. Özellikle Londra Borsası Başkanı'nın talimatıyla para piyasalarında alım-satım yapıldığı ve Türkiye'deki ekonomik dengelerin kasten bozulduğu iddiası, ses getirecek cinstendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA