Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gerçekten zor iş

NTV'deki Zor İşler, sezonun en yaratıcı ve ilginç programlarından biri. Programın ekrana sıkıca tutunmasında Dilara Gönder'in başarılı sunumunun da etkisi büyük.
Her hafta zor bir mesleği deneyimleyen Dilara Gönder'in programı önceki hafta zirve yapmıştı. Bir tank taburunda tam gün mesai yapan Dilara, top atışı sırasında tankın içinde zor anlar yaşamıştı. Büyük gürültü ve sarsıntı nedeniyle gerçek bir travma yaşayan Dilara'nın korkudan tir tir titreyen o hali, pek çok şov programına da konu olmuştu.
Geçen haftanın başarısından güç alan Dilara bu hafta da maden işçilerinin kılığına büründü. Duvarlarda matkapla oyuk açıp dinamit lokumlarını yerleştiren Dilara'nın elleri yine tir tir titriyordu. Patlatma ekibi her ne kadar "Korkmayın hanımefendi, bu dinamitin üzerinden kamyon geçse de patlamaz. Sadece elektrikli fünye ile ateşlenebilir" filan dese de, Dilara'yı sakinleştirmek bir türlü mümkün olmadı. Ama ne yalan söyleyeyim; bu kez Dilara'nın korkusunu biraz abartılı, hatta 'teatral' buldum. Belli ki tank bölümünün gördüğü ilgiden etkilenmişti.
Şimdi diyeceksiniz ki, 'Onca dinamitin ortasında sen ol da korkma.' Oldum sevgili dostlar, hem de nasıl oldum. Askerliğimi istihkam alayındaki tahrip özel timinde tamamladım. Askerlik hayatım; burgu fişeği yerleştirmek, plastik patlayıcı fünyelemek, gergili bubi tuzağı kurmak, köprü ve demiryolu maketlerini havaya uçurmak, mayın döşeyip mayın imha etmekle geçti.
Tabii ki yerin onlarca metre altında kaya dinamitlemek zor iş ama her hafta bir programdan söz ettirmek çok daha zor bir iş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA