Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nerede yeni filmler?

Taha Kayrazoğlu adlı okurumuz önce Osman Sınav'a, sonra da yeni film yayınlamayan kanallara veryansın ediyor:
"Yüksel Bey; yazılarınızı sürekli okuyamadığımı itiraf edeyim. Konuya hiç uzatmadan gireceğim. İki eleştirim olacak. Bunlardan ilki; Osman Sınav'ın yapımcı ve yönetmenliğini yapmış olduğu Kızılelma hakkında. Eleştirim; Kurtlar Vadisi'ni Vadi yapan ruhu asla bu diziden sonraki dizilere yansıtamadığı yönünde olacak. Konuşmalar, ince göndermeler, akıcılık, merak uyandıran öykülerin hiçbiri yok. Türkiye olarak Osman Sınav'dan detaycı, güzel işler bekliyoruz.
İkinci eleştirim ise film yayınlayan tüm TV kanallarımıza olacak. Bu devirde hiç mi yeni film çekilmiyor ya da yeni olan her filmi para karşılığı olarak ücretli kanallardan mı izleyeceğiz? Hiç yeni ve kaliteli film yayınlamayan TV kanallarımızın bu tutumunu beğenmiyor, aptal yerine konulduğumu düşünüyorum. Sürekli bir tekrar havası. Bu nedir? Kanalların paraları mı bitti acaba, anlayamıyorum doğrusu..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA