Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kolay gelsin Polat

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'a bu aralar en yakınlarının telefonla bile ulaşması imkansız hale geldi. Sebebi, artık Vadi'nin senaryosunu da yazıyor olması. Geçenlerde bir hafta yatak döşek hastalandığı için Vadi'nin tüm trafiği aksamıştı. Ama ne yalan söyleyeyim, Vadi ne temposundan, ne reytinginden bir şey kaybetmiş değil. Baltazar'dan MacNamara'ya kadar diziye eklenen tüm yeni karakterlerin mayası tuttu. Görünen o ki, Necati kardeşim, Vadi hayatı boyunca sadece para değil, bolca yazım tecrübesi de biriktirmiş. Diziye geçen hafta yeni 'Baron' olarak katılan Şemsi İnkaya'nın ise hikayeye müthiş bir renk ve dinamizm katacağı da aşikar.
Bu arada son bölümdeki 'Sarıgül muhabbeti' de seçimler öncesinde pek manidardı. Savcı Leyla, kardeşi Esra'yı doğum günü partisinde sanıp, ona çok sevdiği sarı güllerden getirmişti. Margareth'in onu öldürdüğünü öğrenince, elindeki sarı güller bir anda yere düştü... Margareth ise telefonda Savcı Leyla'ya şöyle diyordu: "Sarı gül uğursuz gelir derler. Doğruymuş..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA