Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kerem nasıl kızardı?

'Güneşi Beklerken' dizisinin yakışıklısı Kerem Bursin, pazar günü Star TV'deki 'Nedir Ne Değildir?' programında Burcu Esmersoy'un konuğuydu. Burcu daha açılış konuşmasında genç oyuncuyu iltifatlara boğunca, Kerem'in rengi de değişmeye başladı. Beşinci dakikanın sonunda Kerem, sanki solaryum kabininde kilitli kalmış gibi kıpkırmızı oluverdi. Ama garibimin çilesi daha bitmemişti; Burcu, onun için özel olarak aldığı hediyeyi uzattı. Kerem ambalajı heyecanla açtığında bir de ne görsün? İçinde mavi bir mayo... Hani ilk reklam filminde onu havuzdan çıkarken gören kızlar, o görüntüyü bir daha hafızalarından silememişti ya; sanırım Burcu da fena etkilenmiş.
Sempatik sunucumuz bir de ne dese beğenirsiniz; "İstersen şimdi bir dene... Çünkü biz ne zaman mayo görsek, seni hatırlıyoruz..." Eminim, Kerem de o mayoyu ne zaman giyse, boncuk boncuk terleyip kıpkırmızı olduğu o programı hatırlayacaktır...
NOT: Genç yaşta şöhrete ulaştığı halde hâlâ utancından kızarabilen oyuncu görmek ne güzel...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA