Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Komedyenler mitoz bölünürken...

Star TV'nin yeni komedi programı 'Kim o?', cumartesi gecesi izleyiciyle buluştu. 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' üretimi Şahin Irmak (Hıyarlı Baba), Büşra Pekin (Havuçlu Anne) ve 'İşler Güçler' ile tanıdığımız Sadi Celil Cengiz galaya çok iyi hazırlanmıştı. Espriler hem tadında, hem de yerli yerindeydi. İlk bölümün reytingleri de, Star'ın yüzünü güldürecek cinstendi. Ama yeni sezonda karşılarına tv8'in '3 Adam'ı dikilirse ne olur, orası meçhul...
Yine de asık yüzlü gündemi biraz olsun yumuşatmaya yönelik komedi programlarının sayısının artması ve ekranda tutunması beni mutlu ediyor.
Hazır söz '3 Adam'dan açılmışken, programdaki göndermeyi de es geçmeyelim. Havuçlu Anne Hatçe, eski takım arkadaşlarından bahis açılnca, "Bak gördün mü, sonunda '3 Adam' oldular" dedi. Havuçlu Baba, espri ile karışık, lafı sokmakta bir an bile tereddüt etmedi:
"Ben onlara '3 Adam' olamazsınız demedim, adam olamazsınız dedim..."
Yarı talk show, yarı skeç tarzı programın ilk hafta konuklarından Murat Dalkılıç ve Burcu Esmersoy da 'katılımcı' kişilikleriyle galayı şenlendirdiler.
Murat Dalkılıç, programa Murat Boz'u beklerken hayal kırıklığına uğrayan Hıyarlı Baba'nın 'hıyarlıklarına' iyi tahammül etti doğrusu.
Burcu Esmersoy'un eteğinin altına, kıskanç Hatçe'nin direktifine uyarak uzun iç donu giymesi ise bana göre haftanın olayıydı.
'3 Adam' ile ister istemez yolları ayrılan Büşra ve Şahin ile Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisinin hafiften dışladığı Sadi Celil Cengiz, mutluluğu 'başka kollarda' yakalamış gibi görünüyorlar.
Bense komedyenlerin mitoz bölünmesinin sektöre rekabet, heyecan ve kalite getireceğini umarak, mutlu oluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA