Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survivor dediğin yürek ister

Geçen hafta Medyatik'te konuk ettiğim Acun Ilıcalı'ya sormuştum: "Ben gerçeği biliyorum ama bir de senin ağzından duyalım. Bu 'Survivor' yarışmacılarına çaktırmadan yemek veriliyor mu?"
Acun güldü. 'Ben salak mıyım?' der gibi baktı: "Bu kadar popüler ve yüksek prodüksiyonlu bir yarışmayı, sırf bu nedenle riske edebilir miyim?"
Yarışmacılar gerçekten de açlıktan sürünüyor. Bunun en belirgin örneği; geçen cumartesi ekranlarda yaşandı. Yarışmacı Berna, kaybettiği hamburgerin ardından "Çok açım, dayanamıyorum artık" diye dakikalarca ağlayıp sinir krizi geçirdi.

ADAYI FARELER BASTI
Haftanın en ilginç görüntüsü ise gece yaşandı. Gönüllüler adasında bir fareyi dakikalar boyunca uyuyan yarışmacıların üzerinde gezinirken izledik. Hatta bir ara Sahra'nın üzerinde vals yaptı. Pazartesi günü ise farelerden birinin gece mesaisi sırasında iki yarışmacıyı ısırmasını dehşetle izledik. Umarım hemen kuduz aşıları yapılmıştır. Yoksa Survivor Adası'nın Kabus Adası'na dönüşmesi an meselesi.
Bir de sakatlıklar var ki, insanın yüreğini ağzına getiriyor.
Pazartesi gecesi milli atlet Merve Aydın'ın boynunun kırıldığını sandım. Neyse ki, büyük kazayı ucuz atlattı. Ama asıl atlatılan büyük kaza, Acun'un börek tanıtımı sırasındaydı. Acun, kıymalı böreği test için iştahla ısırırken, yarışmacılar yutkunmaktan bademciklerini yutma tehlikesi geçirdiler. Evet, Survivor dokunduğunu altın ediyor. Pek çok sıradan insan, bu yarışma sayesinde şöhret ve paraya kavuşuyor. Ama oraya gelmek için de türlü eziyeti çekmek zorunda kalıyorlar.

SAMANTA SEMPATİKTİ
Allah, binlerce kilometre uzaktaki çocuklarını bu durumda izleyen ailelere sabır versin...
Bu arada siyahi yarışmacı Samanta'nın elenmesi canımı sıktı. Son derece sempatikti.
Türkçe'yi pek çoğumuzdan daha iyi konuşuyordu. Biz millet olarak renk ve ırk ayrımını bilmeyiz. Hatta aramızdaki siyahilere daha fazla sempati besleriz. Ama ne yalan söyleyeyim, yarışmada 'etkisiz eleman' görüntüsü çizen onca isim varken, Samanta'nın elenmesi beni kaygılandırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA