Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dublaj, montaj ve de makyaj

Bugün TV'deki Bugün Hafta Sonu programına Op. Dr. Gülay Boztosun konuktu. Dedi ki, "Seçimler yaklaşırken işlerimiz çok yoğunlaştı. Adaylardan, kendilerine çeşitli estetik müdahaleler yapılması konusunda yoğun talep alıyoruz."
Dr. Boztosun isim vermekten kaçındı ama detay verdi:
"Belediye başkan adaylarından muhtar adaylarına kadar pek çok kişi bize başvurup göz kapağı kaldırma, gıdı aldırma, gerdirme operasyonu istiyor. Seçmenlerinin karşısına daha genç ve güzel çıkmak istiyorlar. Kadınlardan daha çok, erkekler talep ediyor bu operasyonları. Hatta erkek adaylar arasında adaleli göğüs ve karın yaptıklarımız bile var..."
Uzman doktorun söylediğine göre; agresif görünen yüz hatlarını yumuşatıyor, doğuştan çatık kaşlı olanları daha sevimli bir yüze kavuşturuyorlarmış. İyi bir gülümsemenin önemli bir oy potansiyeli barındırdığına inanan Boztosun şöyle dedi: "Adayların yüzlerine dikkatlice bakın, kimin botoks yaptırdığını, kimin göz kapağını kaldırdığını, kimin gıdığını aldırdığını siz de fark edeceksiniz."
Şimdi seçim konuşmalarına bir de bu gözle bakıyorum... Siyasette dublaj, montaj, şantaj serisine yeni bir kafiye eklenmiş gibi: Makyaj...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA