Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Benim favorim: Yiğit

Daha yarışmanın ortası... Survivor Adası'nın etrafından çok sular akacaktır. Ama favorimi açıklamakta bir sakınca görmüyorum:
Yiğit...
Bilmem katılır mısınız ama bana göre bugüne kadar Survivor'a yolu düşen en efendi, en aklı başında yarışmacılardan biri.
Kulislere prim vermiyor, entrika çevirmiyor, içi dışı bir. Olayları daima mantık süzgecinden geçiriyor ama zaman zaman duygularının rehberliğine başvurmaktan da çekinmiyor. Her daim 'mağdurun' yanında. SMS yatırımı yapmadan, doğru bildiği yolda ilerliyor. Yarışmalardaki performansı şimdilik öyle göz kamaştırıcı sayılmasa da, izleyici gözünde yarattığı sempati halesi, onu tüm kötülüklerden koruyacağa benziyor.
Daha önce de yazmıştım. Survivor'da sakin başlayan, ilk bölümlerde fazla öne çıkma çabası göstermeyen aklı başında yarışmacıları; halk daha sonra zirveye taşıyor. İzleyenler, önce kendilerini eğlendiren isimlere SMS gönderiyor ama iş ciddiye bindiğinde hak edeni korumaktan da geri durmuyor.
Amacım, SMS'leri ve dolayısıyla yarışmanın gidişatını etkilemek değil tabii ki... Sadece gönlümden geçeni paylaşmak istedim. Hemen herkesin 'oynadığı' Survivor adasında 'göründüğü gibi olup olduğu gibi görünen' birine rastlayınca, keyfini çıkarayım dedim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA