Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sevginin 'Berrak' hali

Nejat İşler hastaneden taburcu olur olmaz, onu bu zorlu süreçte bir an olsun yalnız bırakmayan Berrak Tüzünataç ile bir araya gelmiş. Doğal olarak(!) haberler, söylentiler de manşetleri süslemiş. Berrak, Nejat'a "Artık yalnız kalmanı istemiyorum. Ya sen bende kal, ya ben senin yanına taşınayım" demiş. Hatta yaz aylarında evlenmek üzere birbirlerine söz bile vermişler.
Okuduğumda herkes gibi ben de Berrak'a kocaman bir 'Helal olsun' çektim. 'Vefa'nın artık mahalle adı ya da boza markası olarak bile zor hatırlandığı şov dünyasında hepimiz bunu 'gerçek aşka' yorduk. Ama sonra Berrak'ın bu yazılan, çizilenleri taca çıkartan tweet'i geldi. Evlilik söylentilerini yalanlayan Berrak şöyle dedi: "Öyle bir şey yok. Sevmek, sahip olmak telaşı barındırmadan da var. Sevmek iyi ki var..."
Bu sözler üzerine bir daha düşündüm. Sevmenin ille bir karşılığı, ille de bir 'sonucu' olması gerekmiyor ki... Berrak, Nejat'ı gerçekten sevmiş. İnce eleyip sık dokumuş. 'Aaa bak, kız, adamın yaşadığı duygusal travmadan yararlanıyor' dedirtmemiş. Dahası, 'Acıdığı için Nejat ile ilgileniyor' savını boşa çıkartıp adamın ruhuna en doğru zamanda en doğru pansumanı yapmış. Yani Nejat'ı katıksız, beklentisiz, sevginin en duru ve 'berrak' haliyle sevmiş...
Kızın dediği gibi; sevmek iyi ki var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA