Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Salı daha çoook sallanır!

Bu sezon salı günlerinin Star TV'deki Kurt Seyit ve Şura'nın egemenliğine gireceği tahmin ediliyordu ama hiç de öyle olmadı. Kanal D'nin Küçük Ağa ve ATV'nin Kaçak dizisi büyük sürpriz yaparak üst sıralarda yerlerini aldı. TRT 1'deki Seksenler ve Show TV'de yayınlanan Benim İçin Üzülme de sıkı alternatifler olarak yarışta yerlerini aldılar.

KURT SEYİT ADAYA DOĞRU
Kurt Seyit yarışa hayal kırıklığı yaratarak başladı. Bu hafta öykü İstanbul'a taşınınca AB grubunda bir sıçrama yaşandı ama Total grubu izleyicisi hâlâ ikna olmamış gibiydi. Kurt Seyit ve arkadaşları için Rusya'dan İstanbul'a dönmek tüm izleyiciyi kucaklamak için yeterli olur mu bilmem.
Olmazsa, geriye bir tek çözüm kalıyor: İstanbul'dan Survivor adasına taşınmak!
Görünen o ki, salı gecelerinde aile dizisi arayanlar Küçük Ağa'yı, aksiyon sevenler Kaçak'ı, nostaljiden hoşlananlar Seksenler'i tercih edecek. Show TV'nin Benim İçin Üzülme'yi harcamak pahasına ekrana sürdüğü Analı Oğullu adlı güldürünün ilk gece reyting sonuçları bir hayli zayıf geldi.
Bunda dizide kullanılan mizahi dilin ve espri kalibresinin daha ziyade AB grubuna hitap ediyor olmasının da payı büyük.
Benim İçin Üzülme ise adını hak eden bir finalle noktalandı. Herkesin mutlu son beklediği dizide kimse hayal kırıklığına uğramadı. Buke ile Niyazi kavuştu, Harun intihar etti.
Ve kimse Harun için üzülmedi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA