Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Joker'e dikkat!

Bir başka öğretmen okurumuz Gönül Kolaçan, TRT 1'de yayınlanan bilgi yarışması Joker'in gölgede kalmasına rağmen çok başarılı bir yapım olduğuna değinmiş:
"Sayın Aytuğ, televizyonlarda son zamanlarda genel kültür yarışmalarının artmış olduğunu görüyorum. Joker, Takip, Canlı Para gibi...
Umarım Kim Milyoner Olmak İster? de sayın Kenan Işık'ın sağlığına kavuşması ile birlikte yeniden başlar. Bu programların yayınlanmasından bir öğretmen olarak son derece mutlu oluyorum. Hepimiz biliyoruz ki, toplum olarak okuma ve öğrenme alışkanlığımız çok az. Bu tür programların özellikle gençlerimizi okumaya ve öğrenmeye meraklandıracağını umuyorum. Tabii işin ucunda para da olunca cazibeleri bir kat daha artıyor. En çok ilgimi çeken de Joker yarışması oldu. TRT'ye çok yakışmış. Üstelik heyecanlı da. 1993 yılında TRT; Joker adlı başka bir yarışmayı Bülent Özveren'in sunumuyla yayınlamıştı. Ben, o yarışmada yarışmıştım. İnşallah bunda da yarışırım. Beklentim, TRT'de reyting kaygısı olmadan her zaman bir genel kültür yarışmasının olması ve ilgi açısından ödül dağıtımında da cimri davranılmaması."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA