Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vietnam Sendromu

Survivor, yarışmacılar için gerçek bir işkenceye dönüştü. Açlık ve sıcak bir yana, rekabetin getirdiği gerilim artık kolay katlanılacak bir durum olmaktan çıktı. Bunun en son örneğini ise Sahra'da gördük. Kız resmen bunalıma girdi. Durup dururken ağlamaya, sağa sola çemkirmeye, 'sahra topu' gibi önüne gelene patlamaya başladı. En sonunda da tası tarağı toplayıp (Lafın gelişi işte, hangi tası tarağı? Adada ne tas var, ne tarak) sahilde herkesten izole bir şekilde kendi başına yaşamaya başladı. Yiğit de kazandığı oyundan sonra sinir boşalması yaşayıp dakikalarca hüngür hüngür ağladı.
Demem o ki, Survivor yarışmacılarını dönüşlerinde ciddi bir 'Vietnam Sendromu' bekliyor olabilir. Yani tıpkı savaş gazileri gibi, uzun süre adada yaşadıkları psikolojik travmanın etkisinden kurtulamayabilirler. Korkarım, yarışmadan kazanacakları paranın büyük bölümünü psikolojik yardıma harcayacaklar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA