Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir 'Demet' samimiyet

Demet Akalın'ın canlı yayında Nuri Bilge Ceylan'ın başarısıyla ilgili yaptığı açıklamalar çok tartışılacağa benziyor. Akalın şöyle demişti: "Gurur duydum, çok sevindim ama 'Filme hemen gider misin?' diye sorarsanız, sanmam. Üç saat 16 dakikaymış. Açıkça söyleyeyim, sanat filminden ya da tablodan anlamam. Kitap okumam. Çok merak ettiğim bir şey olursa kitapçıya gidiyorum, son sayfalarına bakıyorum. Kurt Seyit ve Şura'nın da son sayfasına bakıp bıraktım. Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını okumak yerine Muhteşem Yüzyıl'ı izledim. İyi bir şey mi yapıyorum, hayır. Örnek alınası bir durum değil..."
Evet, özellikle Demet'in küçük hayranları için bu sözler olumsuza doğru yönlendirici olabilir. Ama bir de işin 'dürüstlük' kısmı var ki, takdire değer.
Sadece entelektüel görünmek için periyodik olarak haftada bir sergiye, tiyatroya, sanat filmine giden ama bunların içinden hayata dair hiçbir şey süzemeyen o kadar çok 'süzme salak' var ki... Ya da boş kalan kütüphane rafının ölçüsünü alıp 'orayı dolduracak kadar' kitap sipariş eden...
Demet en azından dobra konuşmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA