Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Merve taş kalpli mi?

Survivor tutkunları bu hafta büyük bir şok yaşadı. Kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan Merve Aydın; Tolga Karel ile beraber SMS tartısına çıkacak ikinci isim olarak en yakın arkadaşı Serenay'ın ismini verip onun elenmesine yol açtı. Büyük bir şok yaşayan Serenay ise Merve'yi 'taş kalpli olmakla' suçladı.
Ne yalan söyleyeyim, etrafımdaki pek çok kişi de Serenay ile aynı fikirdeydi. Çünkü o Serenay; Merve ile Turabi kişisel dokunulmazlık mücadelesi verirken kenardan sürekli Merve'nin kazanması için dua etmişti! Ayrıca Merve haftalar önce Serenay'a 'sonuna kadar' yanında olacağı sözünü vermişti.
Peki Merve neden böyle davrandı?
Sebepler çok fazla olabilir. Örneğin; hayatı 'yarışmak' ile geçen biri, hırs ve mantığını mesleki bir alışkanlık olarak duygularının önüne geçirmiş olabilir. Ya da rakip Sahra'nın sürekli Serenay'ı seçmesi yüzünden haftalardır oyunlarda mücadele edemediği için bu 'engeli' ortadan kaldırmayı düşünmüştür. Veyahut, "Nasıl olsa gelecek hafta Tolga yolcu. Kendimi iki haftalığına garantiye alıp finale koşayım" diye taktik uygulamış da olabilir. Son olasılık ise 'ödül kazanıp finallere daha güçlü girebilmek' adına, takımın en zayıf halkası olarak gördüğü Serenay'ı saf dışı bırakmak işine gelmiştir.
Sebep her ne olursa olsun, Merve olayı bir kez daha gösterdi ki, Survivor'da en büyük sürpriz, sürpriz olmaması...
Zaten bu yüzden milyonları ekrana bağlamıyor mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA