Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Akyürek hayranları dertli

Kara Para Aşk dizisindeki başarılı performansıyla bir kez daha gönülleri fetheden Engin Akyürek'in son derece 'kemikleşmiş' bir hayran kitlesi var. Üstelik bunlar sadece bizim vatandaşlarımız değil, dünyanın pek çok ülkesinden hayran kitlesi edinmiş kendine. Ancak Akyürek'i sevenler, başarılı oyuncu cephesinden doğru haber alabilme konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiriyorlar. Yasemin Mehmut adlı okurumuz da, bizim aracılığımızla Akyürek'e ulaşabileceğini umduğu bir mektup kaleme almış:
"Engin Bey, biz sizin her kıtadan farklı dilleri konuşan hayranlarınızız. Ekranlara dönüşünüzden dolayı gerçekten mutluyuz. Son günlerde söylentiler ve yalan haberler kafamızı oldukça karıştırdı. Bazı zamanlar bizi çok mutlu eden haberler de aldık ama çoğunlukla bizleri hayal kırıklığına uğrattı bu söylentiler. Bu durumun nedenlerinden en önemlisi, sizin sosyal medyada resmi hesaplara sahip olmayışınız. Özel hayatınızın gizliliğine saygı duyuyoruz ama sizin çalışmalarınızla ilgili bizi bilgilendirebilecek ve sorularımıza yanıt verebilecek profesyonel bir medya koordinatörünüzün olmasını istiyoruz. Bu bize ulaşan haberleri güvenilir kılmak için düşündüğümüz bir yol. Size güveniyoruz ve desteklerimiz de daima sizinle. Siz yolunuzdan gittiğiniz sürece biz de sonsuza kadar sizi takip ediyor olacağız. Sevgilerimizle... Tüm dünyadaki Engin Akyürek hayranları..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA