Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Deli doktoru mu?

Okurumuz Mert Altun, ekranların yenilerinden Ruhumun Aynası dizisinde sakıncalı gördüğü bir durumdan söz etmiş:
"Sayın Yüksel Aytuğ, günlerimin çoğu televizyon karşısında geçiyor. Bu nedenle yazmadan edemedim. Kanallarımızın yeni dizi politikalarını hiç anlamadım, sanırım hiç de anlamayacağım. Yeni bir dizi başlıyor, o gün iki kere üst üste yayınlanıyor. Gelecek haftaya kadar yayınlanan o bölümü her gün yeniden ekrana getiriyorlar dersem abartmış olmam herhalde. Sonra 'Reytingler neden kötü geliyor?' diye soruyorlar.
Dizilerimizin tekdüzeliğinden söz etmek istemiyorum ama kader kavramını başka boyutlara getiriyorlar. Birçok dizinin ilk bölümden 'Yok artık' dedirtecek kadar büyük rastlantılar üzerine kuruluyor olması, biz seyircileri rahatsız ediyor.
Son olarak, yeni başlayan Ruhumun Aynası adlı dizide, yeni psikologları için sokağa çıkıp 'Deli doktoru istemiyoruz' diye protesto etmelerini çok yanlış buldum. Unutulmamalı ki, bu dizileri psikologlara giden çocuklar da izliyor.
Saygılar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA