Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vay anasını İstanbul!

Bizim memlekette bir dizinin tutulması için senaryosu ve oyuncuları kadar kullandığı müzikler de önemlidir. Son dönemde müziğin enerjisini en iyi kullanan dizi, Kanal D'nin iddialı yapımı Ulan İstanbul oldu. Zaten dizi başlamadan haftalar önce Şebnem Bozoklu'nun pavyonda söylediği 'Kezzap' şarkısı hit olmuş, internette tık'lanma rekorları kırmıştı. Bu hafta da Yaren (Şebnem Bozoklu), sahne aldığı pavyonda çete arkadaşı Carlos'u (Erkan Kolçak Köstendil) sahneye davet etti. Onun yazdığı ve Sezen'e gönderdiği 'Yanarım' adlı şarkıyı birlikte söylemek istedi. Ekran karşısındaki herkes, Sezen'in ünlü şarkısı 'Yanarım'ı beklerken, cümleten ters köşe olduk. Bizimkilerin 'Yanarım'ı bambaşka bir şarkıydı. Şebnem Bozoklu ile Erkan Koçak Köstencil sahnede öyle başarılı bir düet performansı sergilediler ki, ağzım bir karış açık kaldı.
Eğer izemediyseniz, inernetten bulup mutlaka bir göz atın, abartmadığımı anlayacaksınız.
Görünen o ki, Ulan İstanbul dizisinden, yabancıların 'soundtrack' dediği bir şarkı albümü çıkacak. Ve eminim, dizi kadar ilgi görecek...
Yazının başlığına gelince: Hepinizden özür diliyorum. Dizinin adı 'Ulan İstanbul' olunca, aklıma başka bir şey gelmedi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA