Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kim tutar sizi!

Geçen seçim gecesinin reyting lideri olmak, Fox'un sunucuları Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'yı bayağı bir hırslandırmış gibiydi. 'Yine birinci olmalıyız' kaygısıyla seçim yayınını Çarkıfelek ile Eyvah Düşüyorum arası bir 'şov programına' dönüştürdüler. Sonucu önceden belli, kazananın büyük farkla önde gittiği seçim gecesine 'heyecan katmak' için tüm yeteneklerini ortaya serdiler.
Televizyonu ilk açtığımda at yarışı sunuyorlar sandım. Ellerinde dürbün göremeyince seçim programı olduğunu anladım. Adeta nefes almadan konuşuyor, cümleleri birbirlerinin ağzına tıkıyor, reytinge doğru dörtnala koşmak uğruna nefes nefese kalıyorlardı. Öylesine 'paldır küdür' gidiyorlardı ki; Fatih Portakal, Recep Tayyip Erdoğan'ın oturduğu semt olan Kısıklı'ya 'Kısıkköy' dedi, Artvin ilinin seçim sonuçlarını Iğdır olarak verdi.
Daha fazla reyting için naçizane tavsiyem; 10 ay sonra yapılacak seçimlerde stüdyoya ponpon kızlar getirmeleri, SMS ile seçim tahmini gönderen seyircilere ödül dağıtmaları ve azıcık daha komiklik olsun diye önceden yazılmış skeçleri oynamaları...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA