Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtlar efsanesi bitiyor mu?

Gerek bu köşede yaptığım yorumlarla, gerek okurlarımızın gönderdiği mesajlarla Kurtlar Vadisi: Pusu'nun giderek kan kaybettiği konusunda yapımcılarını ve senaristlerini uyarmıştım. Ardından, Vadi'nin ATV'den Kanal D'ye transfer olduğu haberi geldi. Gelişen süreçte Kenan Çoban (Abdülhey) ve Hakan Boyav'ın (Kara) diziden ayrılmasıyla Vadi'de yaprak dökümüne yol açan sonbahar rüzgarları esmeye başladı.

İKİ GÜÇLÜ RAKİBİ VAR
Görünen o ki, Kurtlar Vadisi: Pusu için bu sezon çok zorlu geçecek. Çünkü karşısına aynı kulvarda koşmaya hazırlanan iki güçlü rakip çıkacak. Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli (Zaza) gibi efsane Vadi karakterlerini bünyesine katan ATV'nin dizisi Beyaz Karanfil, Kurtlar'ın tahtını ciddi şekilde sarsmaya aday. Zaten Gürkan Uygun'lu (Memati) Kaçak dizisinin mayasını tutturup Vadi izleyicilerinin bir bölümünü kendisine çeken ATV'ciler bu kez daha büyük bir atak geliştireceğe benziyor. Bu arada Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'nin de dizi kadrosuna katıldığını hatırlatayım.
Vadi'nin yeni sezondaki güçlü rakiplerinden biri de Star TV'nin Reaksiyon adlı dizisi. Kurtlar Vadisi'nin eski senaristi Bahadır Özdener'in yaratıcı kalemi ve Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan ve İbrahim Çelikkol gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkat çeken yapım, 'gündeme paralel diziler' kulvarına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Hele bu dizilerden biri ya da ikisi birden 'Kurtlar Vadisi günü' olan perşembe yayınlanırsa, Vadi'nin işi bir hayli zorlaşır.
'Kurt kocayınca köpeklere maskara olur' derler. Türk televizyon tarihinde önemli bir kilometre taşı olan, bu köşeden sayısız övgü ve takdir alan Kurtlar Vadisi: Pusu, umarım son kullanım tarihini geçirdiği için zirvede bırakma onurunu riske eden dizilerden olmaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA