Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sadece Arif Baba

FOX'un bu yıl ekrana sürdüğü en prestijli işlerden biri olan 'Kadim Dostum' dizisi nihayet izleyici ile buluştu. Mahsun Kırmızıgül'ün kaptanlığını yaptığı dizinin tanıtımlarında 'bildik ağalı dizilerden olmadığı' vurgusu yapılmıştı. Diğerlerinden farklı olarak komedi ağırlığı hissedilse de, ben dizinin içinde 'Huysuz İhtiyarlar', 'Köyden İndim Şehre' ve 'Vizontele' filmleri ile 'Mardin- Münih Hattı' dizilerinden izler buldum. Dizinin bana göre en değerli misyonu ise telkari gibi giderek kaybolmaya yüz tutmuş bir Anadolu sanatının ismini, o güne dek hiç duymamış kulaklara değdirmesiydi. Ama hepsi bu kadar...
'Yabancı Damat' dizisinde birlikte harikalar yaratan Arif Erkin ile İlker Aksum'u bir kez daha 'bir arada döktürürken' izlemek ise pek keyifliydi. Özellikle Arif Erkin'e olan hayranlığım her yeni dizisinde ve filminde bir kat daha artıyor. Bir yan karakter, bu kadar 'umutsuz' bir diziyi ancak bu kadar forse edebilir. Yüreğine kuvvet Arif Baba!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA