Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İğne ve çuvaldız

Okurlarımız hep televizyonda gördüklerini eleştirecek değil ya, bu kez eleştiri bizim için geliyor. İşte okurumuz Hüsnü Ekmekçi'nin köşemizle ilgili şikayeti:
"Yüksel Bey merhabalar, size her defasında yazmak istememe rağmen iş yoğunluğumdan ötürü bir türlü yazamadım. Ancak son zamanlarda beni fena halde rahatsız eden bir konu oluştu. Eminim sizin sürekli takipçileriniz arasında benden başka da bu konuda rahatsız olan pek çok okurunuz vardır. Daha önceleri de sizin yazmış olduğunuz sayfaya alınan reklamlardan dolayı köşe yazınız kırpılıp kuş kadar bırakılıyordu. Ancak son zamanlarda artık gazetenin içinde sizin köşenizi arar olduk. Sürekli yer değişikliği ve benim gibi magazine meraklı olmayıp da Günaydın ekinin içinde sadece sizin köşenizi okuyan okurlarınızı çok rahatsız ediyor. Köşe yazarının yeri sabit olmaz mı? Her zaman elimizle koymuş gibi bulamaz myız biz onun yazısını? Okurlarının görüşüne önem veren bir yazar olarak bunu dikkate alacağınızı düşünüyorum. Teşekkürler."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA