Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Reytinge kurban gidenler

Her cumartesi olduğu gibi bugün de söz izleyicinin...
Okurumuz Funda Akpınar, Star TV'de yayınlanan Benim Kuaförüm adlı yarışma programında sokaktan çevrilip 'konu mankeni' yapılarak 'makas altına yatan' vatandaşların 'reytinge kurban edildiğini' savunuyor: "Merhaba Yüksel Bey, yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum.
Normalde sıkı bir televizyon izleyicisi olmamama rağmen izinde olduğum için şimdilerde gündüz televizyon izleyebiliyorum.
Star TV'de yayınlanan Benim Kuaförüm programı ile ilgili beni rahatsız eden bir durum var.
Zaten ben dahil birçok kadının kuaförlerin müşterinin istediği gibi değil de, kendi istedikleri modeli yapmalarından ve uzun saçı kesmeye çalışmalarından yakındığını biliyorum. Bu yarışmada da zaten bu durumu açıkça görüyoruz. Modellerin saçları rızaları olmadan kesiliyor, istemedikleri renkler kullanılıyor.
Anladığım kadarıyla modeller orada kurban ediliyor. Üstelik rakiplerin ağır eleştirileri de çok rahatsız edici. Birisi, modele 'ördeğe benzediğini' söylerken, diğeri 'Bu saçla dolaşılmaz' diyor. Bence yarışmacıları birbirleri değil, 'bir bilen' eleştirmeli.
İlla ki kuaför dünyasında herkesin saygı duyduğu duayen birileri vardır.
Üstelik seçilen modellerin hepsinin bir aile dramı yaşamış olması da pek inandırıcı gelmiyor açıkçası.
Bir gün kocası tarafından terk edilmiş bir model varken, ertesi gün çocukların göremeyen bir anne yarışıyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA