Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En pahalı bahşiş

Düğün arabası çeteleriyle ilgili en çarpıcı haberi Fox'ta izledim. Hatırlarsınız, birkaç ay önce elinde taşlarla gelin arabasının önünü kesmeye çalışanlardan kaçmaya çalışan damat Hakan Arslan, kurtulmak için manevra yaparken bir reklam panosuna çarpmış, sonra da takla atmıştı. Gelin ve damat olaydan şans eseri ciddi bir yara almadan kurtulmuştu. Şimdi gelelim haberin fikri takibine:
Damat Bey'i bir ay sonra bir reklam ajansının avukatı aramış.
Demiş ki; "Çarpıp parçaladığınız reklam panosu için 22 bin lira ödemeniz gerekiyor. Yoksa bir hafta sonra evinize haciz gelecek." Parayı tıkır tıkır ödemek zorunda kalan çiçeği burnunda damat isyan ediyordu: "Panoya 22 bin, otomobilin tamirine 70 bin ödedim. Zaten o çocuklara da 60 lira bahşiş vermiştim. Olayın bana maliyeti 100 bin liraya yaklaştı..."
Eğer Guinness Rekorlar Kitabı'nda 'En Pahalı Düğün Bahşişi' diye bir kategori varsa, bizim damat Hakan tek başına adaydır!
İşin 'fantezi olmayan' kısmına gelince: Terörün her türüne alışmaya başladığımız günlük hayatımızda artık 'Bahşiş Terörü' diye bir olgumuz da var maalesef...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA