Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Halkın gerçek gündemi

Fox'un Çalar Saat'inde yeni bir uygulama başladı. Artık sadece ulusal gazetelerin değil, yerel gazetelerin birinci sayfaları da yorumlanıyor. Uygulamayı son derece yerinde buldum.
Çünkü dünyanın sadece, medya merkezlerinin yer aldığı İstanbul, Ankara ve İzmir'den ibaret olmadığını hatırlatıyor.
Yerel medyanın önemini sayısız kez bu sütunlarda vurguladım.
İnsanımız her daim 'kendini' ve 'yakın çevresinden haberleri' görmek ister. Cuma günü neredeyse tüm gazetelerde ve haberlerde 'tezkere oylaması' ilk sıradaydı. Oysa Adana'da halkın 'karnıyarık' adını verdiği alt geçidin üstünün kapatılması manşetteydi mesela... Sivas'ın Lonca gazetesi ise şehirlerine gelen ünlü gazetecileri manşetine taşımıştı. Çok iyi biliyorum ki, Edremitli zeytinci, tarım kredisi almadan zeytinini toplayıp fabrikaya nasıl götüreceğinin hesabında. Zonguldak'taki 'Torba' mağduru işsiz madenci, okula göndereceği çocuğuna nasıl ayakkabı alacağını kara kara düşünürken, IŞİD onun için çok daha küçük bir tehlike değil mi?
Çalar Saat uyandırdı: Büyük resmi oluşturabilmek için küçük puzzle parçalarına ihtiyaç var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA