Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

O ses hangisi?

Bayramın ikinci günü ekranda iki komedyenin reyting düellosu vardı. Üstelik sadece mizah yetenekleriyle değil, müzikal performanslarıyla da tartıya çıktılar. Star'da Ata Demirer'in Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği alaturka konser yayınlandı.
Tv8'deki 3 Adam'a konuk olan Cem Yılmaz'ın söylediği şarkı ise sanal âlemde olay oldu. İki programın reyting kıyaslamasında ise; Cem Yılmaz'ın 3 Adam ile el ele vererek yaptığı şov, Ata Demirer'in mizahla karışık konserine büyük fark attı. (Total'de 3 Adam dördüncü, Ata Demirer Konseri 57'nci olurken; AB grubunda 3 Adam ikinci, Ata Demirer konseri 49'uncu sırayı aldı.)
Son zamanlarda komedyenlerin, müziği de kariyerlerine ekleme niyeti açıkça hissediliyor. Cem Yılmaz dost meclislerinde sahneye fırlayıp şarkılar söylüyor. Daha sonra baterinin başına geçip döktürüyor. Ata Demirer ise belli ki filmlerinin ve stand-up gösterilerinin yanına müzik albümlerini de eklemek niyetinde.
Şahan Gökbakar ve gitarı ise artık başlı başına birer internet fenomeni haline geldi. Şahan'ın popüler şarkılara getirdiği yorumlar büyük ilgi görüyor.
Peki söyleyin bakalım; O Ses Türkiye jürisinde olsaydınız, bu üçünden hangisine koltuğunuzu döndürürdünüz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA